onsdag, september 24, 2008

13 dagar kvar

Åkte upp till Dyvelsten och hämtade Kajsa och så åkte vi till Rudskogen. Micke var trött och ville hellre stanna hemma och det var rätt skönt att åka utan Irmis också. Först tittade vi på Kajsas Rudskogen men Kajsa slarvamaja hade glömt sin nyckel så vi smög lite på fönstren. Sen åkte vi till min Rudskogen och där hade det hänt grejer!

Garaget till exempel! Tak, portar...helt klart tror jag! Fint blev det i alla fall. :)



Takpannor på huset hade det blivit med, men det är för mörkt för att se på bilden. Lite mer var gjort på verandan och så gade utelamporna kommit upp! Såg så himla hemtrevligt ut så jag vill grina när jag tänker på det!



Snickrarna var nog iväg och käka för det var tomt. Här är mitt nya vardagsrum med mitt nya ekgolv och mitt nya, vita tak och min gamla lillasyster famför mina nya fönster och min nya altandörr. Ska bli så spännande att se tapeterna!



Golv lagt i större delen av huset, men inte riktigt överallt. Elen var kopplad mellan modulerna så nu lyste det i alla rum. Skumt och coolt!



Micke och pappa var uppe igår och fixade för i morse kom Hermanssons och fraktade hem grävaren, traktorn, Tittis kärra och pappas kärra.

Inga kommentarer: