söndag, september 07, 2008

Taklagsfest på Rudskogen

Lördag 30 augusti var det dags för taklagsfest på Rudskogen! De flesta inbjudningar gjorde vi samma dag efterssom vi inte visste hur vädret skulle bli. Trots de sena inbjudningarna kom det en drös med folk. Jättekul att det kom så många grannar och att alla barnfamiljer hängde i så länge trots att det var utomhus mitt i leran:-)

Ganska tidigt på eftermiddagen/kvällen och första grillningen är på gång. Tre sittningar blev det efterssom folk dröp in lite efterssom. Vi satte ingen tid så behövde ingen känna sig stressad.



Lukas och David bytte huvudbonad.



Emmie har bänkat sig först i kön för en matbit.



Andra grillsittningen. Tyvärr hittade vi både snacks och fikabröd i baracken dagen efter som aldrig kommit fram. Det behövdes dock inte för Titti hade med sig smarriga kakor och mamma hade med kanelbullar. Poppis!



Passade fint att elda upp en omgång med ris frammåt kvällen. Utan ljus blev det ganska svårt att se varann frammåt kvällen. Moster Kerstin hade med gitarren så man fick följa musiken för att orientera sig i mörkret. Vid 23-tiden hade de flesta åkt och de sista tappra flyttade in i baracken. Roland och Margit kom och drack en sen kopp kaffe medan pappa somnade i sängen, Micke i bilen och Irmisen i mormors knä :-)

1 kommentar:

Tuss sa...

Där kom det, ja. Fina bilder. Fick några presentabla jag med som jag kan visa vid tillfälle. Och en fin kväll VAR det. Kram.